EasyCruit vereist

Snel & digitaal in contact komen

Met video-solliciteren kun je in deze tijd snel, veilig en digitaal mensen spreken en aannemen. Voor veel voorkomende vragen in het hiring proces kun je een chatbot inzetten. 24/7. Of zet Whatsapp in als het urgent is. Klinkt mooi? Dat is het ook. En allemaal mogelijk met EasyCruit, in samenwerking met Joboti.

Extra-handen-aan-het-bed-pakket

Omdat iedereen nu nodig is

Eenvoudig & veilig contract ondertekenen

In samenwerking met IntraData bieden we je de mogelijkheid om documenten digitaal te ondertekenen. Dit bespoedigt het indiensttredingsproces van nieuwe medewerkers en levert een bijdrage aan een snelle onboarding van (zorg)professionals.

Effectief en in je eigen tijd bijspijkeren

In dit door PlusPort opgezette portaal bieden we de instromende zorgprofessionals de mogelijkheid om geaccrediteerde e-learnings rondom VerpleegTechnische Handelingen te volgen.

Het pakket uitgelegd

De duizenden vrijwilligers die zich spontaan hebben aangemeld, kunnen met behulp van dit pakket eenvoudig, snel en veilig digitaal solliciteren, hun handtekening onder het contract zetten en via een online portaal met geaccrediteerde VerpleegTechnische Handelingen e-learnings in slechts uren bijgespijkerd worden.

HR-professionals kunnen daarnaast nog op extra support vanuit onze partners Joboti (chatbot- en Whatsapp-support) en Appical (pre-en onboarding tool) rekenen. Dit geldt alleen als je al gebruikmaakt van onze werving-en-selectie-oplossing: EasyCruit.

Ons Extra-handen-aan-het-bed-pakket heeft als doel snel en verantwoord extra handen aan het bed van zorginstellingen te krijgen tijdens deze coronacrisis.

Laten we samen de strijd aangaan

Neem zo snel mogelijk contact op met je accountmanager om tot dinsdag 30 juni 2020 gebruik te maken van dit Extra-handen-aan-het-bed-pakket.

EasyCruit vereist

Digitale pre-boarding en onboarding

Door middel van video’s, checklists, interactieve opdrachten en zelfs virtual reality kunnen (her)intredende zorgprofessionals op een informele manier en in hun eigen tijd kennismaken met hun nieuwe werkgever en toekomstige collega's. In samenwerking met Appical.